Digitaal ondertekenen

Op 4 oktober hebben we bij de Rungraaf in Eindhoven laten zien  hoe we in ons leerling volgsysteem ‘MLS’ het digitaal ondertekenen van documenten (in dit geval de OPP’s) vorm gegeven hebben. De bedoeling is dat ouders/verzorgers zowel via een link in een email digitaal documenten kunnen gaan ondertekenen, als ook ter plekke op school.
Uit deze bijeenkomst zijn enkele verbeterpunten naar voren gekomen die verwerkt zullen worden voor de volgende sessie, begin  november. De bedoeling is dat dan ook de pilot gestart wordt, d.w.z. dat na deze bijeenkomst in de praktijk getest zal gaan worden.

Aanwezig was ook Paul Loth van Evidos, dat is het bedrijf dat ‘achter de schermen’ het hele organisatorische deel van het digitaal ondertekenen afhandelt. We hebben in het hele ontwikkeltraject op een prettige manier met hen samengewerkt.

We houden u op de hoogte!