Locatie

Oisterwijk, Nederland

Telefoon

013 528 71 58
✓ Maatwerk software en webontwikkeling
✓ Nauwe betrokkenheid van de klant
✓ Geen overbodige functies in de software
//janszoon.nl/wp-content/uploads/2019/10/mls.png

Overweegt u over te stappen naar een ander leerlingvolgsysteem voor het basisonderwijs? Omdat u merkt dat het leerlingvolgsysteem dat u nu gebruikt in uw basisschool niet meer voldoet? Bekijk dan de mogelijkheden van Janszoon eens. Wij bieden u het Maatwerk Leerlingvolgsysteem (MLS), waardoor u gemakkelijk het overzicht krijgt over de resultaten en mogelijkheden van uw leerlingen.

Het Maatwerk Leerlingvolgsysteem (MLS) voor het basisonderwijs: is dat iets voor uw basisschool?

Uiteraard wilt u uw leerlingen zo goed mogelijk begeleiden. En u wilt de vastgestelde doelen van de overheid bereiken met uw onderwijs. Het Maatwerk Leerlingvolgsysteem (MLS) voor het basisonderwijs is iets voor uw basisschool wanneer u meer zicht wilt krijgen op de resultaten en mogelijkheden van uw leerlingen en wanneer u betere begeleidingsactiviteiten wilt aanbieden. Met de vele toepassingen die ons leerlingvolgsysteem voor het basisonderwijs biedt, kunt u bijdragen aan de kwaliteit van het vraaggestuurd onderwijs.

Wat kunt u met het Maatwerk Leerlingvolgsysteem van Janszoon?

In samenwerking met grote onderwijsinstellingen is het leerlingvolgsysteem van Janszoon voor het basisonderwijs ontwikkeld. MLS heeft veel verschillende gereedschappen tot zijn beschikking. Dat houdt in dat u met het Maatwerk Leerlingvolgsysteem voor het basisonderwijs onder andere:

  • Gegevens kunt beheren, archiveren en analyseren
  • Kunt evalueren met behulp van lijsten (inclusief de leerlijnen van CED en Plancius)
  • Groepsplannen kunt maken
  • Uitgebreide voortgangsoverzichten kunt maken
  • Kunt werken met leerstandaarden/streefniveaus
  • Leeropbrengsten kunt tonen
  • Competentielijsten en ADL lijsten kunt invullen

U kunt ook cijfers, incidenten en verzuim registreren en het is mogelijk het systeem te koppelen aan een administratiesysteem. MLS beschikt over een digitaal logboek en communicatiesysteem waarin de meest belangrijke gegevens zijn opgenomen, dat voor de school, maar ook voor de ouders beschikbaar is.

Begin het schooljaar goed

Begin het schooljaar goed en kies voor het leerlingvolgsysteem voor uw basisschool van Janszoon. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Wij staan u graag te woord wanneer u belt naar het volgende telefoonnummer: 013 528 71 58.