Locatie

Oisterwijk, Nederland

Telefoon

013 528 71 58

'Software with a byte'

Janszoon ontwikkelt op opdrachtbasis maatwerk software voor MKB-bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen.

Het bedrijf is in 1999 gestart door Geert Jansen, die daarvoor dertien jaar werkzaam was in de zorgsector.

Geert maakte de overstap naar softwareontwikkeling, omdat hij binnen de zorgsector zag dat sommige administratieve werkzaamheden niet efficiënt werkten. Hij merkte dat dit beter kon. Hieruit werd Janszoon geboren.

Janszoon’s ervaring met software is dat veel programma’s overbodige functies bevattenHierdoor verdwijnen structuur en overzicht, waardoor gebruikers de weg kwijtraken. Hiervoor is software niet bedoeld. Waarom zou men extra geld betalen voor functionaliteiten die je toch niet gebruikt?

Janszoon wil het anders aanpakken. Wij willen onze producten volledig op elk individueel bedrijf aan laten sluiten voor een eerlijke prijs. 

Volg ons op LinkedIn

Missie

Janszoon ziet Software als een maatpak. Het is een investering, de afmetingen zijn voor iedereen verschillend, het eindproduct moet tot in detail kloppen en het moet kwaliteit uitstralen. Daarnaast moet het pak matchen bij de stijl van iemand. Het positieve gevoel wat je krijgt als je een pak ziet moet je uiteindelijk ook hebben als je het pak aan hebt. Het moet helemaal kloppen!

Wij vinden daarom van vitaal belang dat de klant tot in detail krijgt waarnaar hij/zij op zoek is. Zonder overbodige elementen.

Janszoon beschouwt het als hun missie om het maatwerk van elke klant met zorg te blijven behandelen.

Net als een maatpak kan de software na verloop van tijd niet goed meer passen. Janszoon zal er alles aan doen om na overleg het weer helemaal passend te krijgen.

Ons leiderschap

Geert Jansen

Directeur | Eigenaar